AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş tatlı görmek

Kahve falında bozulmuş tatlı görmek

Kahve falında bozulmuş tatlı görmek mutluluk dolu haberler alacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş tatlı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında bozulmuş tatlı görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boz at görmek karlı ortaklıklara gireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık bozulması görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş üzüm görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında bozulmuş süt görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boz köpek görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir