AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek

Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek

Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş çiğ et gördüyseniz:

  • Fazla uyumlu davranışlarınız faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş tavuk eti görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş et görmek kurulu düzeninin olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bozulmuş et yemek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak yalan söylemeye, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek kendisine uğur getireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et çalmak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasapta çiğ et görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir