AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık bozulması görmek

Kahve falında kızlık bozulması görmek

Kahve falında kızlık bozulması görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, üzüntülü haberler alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık bozulması gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızlık bozulmasını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kızlığının bozulması görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalettir.

Kahve falında kızlık bozulması görmek başına türlü işler geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kızlıgının bozulmasını görmek dinine bağlı kalacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalettir.

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kızlık bozma görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kızlıgın bozulmasını görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir