AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına inanılır.

Kahve falında kızlık zarı kan görmek ticaretinin açılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kızlık zarının kanadığını görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kızlık zarı patlaması görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının bozulduğunu görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı patladığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kızlık zarını patlatmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir