AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş hamur görmek

Kahve falında bozulmuş hamur görmek

Kahve falında bozulmuş hamur görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bozulmuş hamur gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında bozulmuş hamur görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında boz eşek görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş yemek sağlık sorunlarından kurtulacağına, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın bozulmasını görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş portakal görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş karpuz görmek işinde terfi edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyü bozmaya çalışmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir