AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş yemek

Kahve falında bozulmuş yemek

Kahve falında bozulmuş yemek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bozulmuş yemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, maceralarınızı veya planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilmek için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında bozulmuş yemek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş yemek görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında bozulan yemek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bozulmuş et yemek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bozulmuş salam görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yol görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında boz ayıdan kaçmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir