AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın bozulmasını görmek

Kahve falında arabanın bozulmasını görmek

Kahve falında arabanın bozulmasını görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın bozulmasını gördüyseniz:

  • Duygularınızın yapılması gerekenlerin önüne geçmesine izin vermeyin.

Kahve falında arabanın bozulmasını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boz tavşan görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarı bozulmasını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Kahve falında bozulan düğün görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük boz yılan görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalettir.

Kahve falında murat bozuu görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş çiğ et görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir