AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş kıyma görmek

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bozulmuş kıyma gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına tabir olunur.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş hamur görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bozulmuş turşu görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozulan araba görmek borcunun çok olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boz fıstık görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında boz tavşan görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş çikolata görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir