AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş çikolata görmek

Kahve falında bozulmuş çikolata görmek

Kahve falında bozulmuş çikolata görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş çikolata gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında bozulmuş çikolata görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında boz köpek görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında bozulmuş salam görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş kıyma görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon bozulması görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında oruç bozmamak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozulmuş meyve görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hem çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş çorba görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir