AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozulmuş meyve görmek

Kahve falında bozulmuş meyve görmek

Kahve falında bozulmuş meyve görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, onları tebrik edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş meyve gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında bozulmuş meyve görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, namının yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yemek dökmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, her şeyin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozulmuş salam görmek ondan şifa göreceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulan yemek nazar eden insanların haddini bildireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek ekonomik gücün çoğalacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında büyük boz yılan görmek rızkında ve malından olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir