AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç bozmamak

Kahve falında oruç bozmamak

Kahve falında oruç bozmamak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında oruç bozmamak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında oruç bozmamak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında murat bozuu görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında bozulmuş kavun görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalettir.

Kahve falında bozulmuş turşu görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında bozyılan görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında boz renkli at görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında bozulmuş muz görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, hayattan daha zevk alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş mezar görmek parasının her zaman bereketli olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir