AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bahtının da çok parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk paranın çalındığını görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk arabaya binmek gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında bozuk araba görmek işlere nazar değeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulur.

Kahve falında bozuk yolda araba kullanmak karşılıksız bırakmayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı bozuk görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk yolda araba sürmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir