AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk telefon görmek

Kahve falında bozuk telefon görmek

Kahve falında bozuk telefon görmek bilmediği duyguları tadacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk telefon gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek dostlarını da iyi seçeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek sağlığının geri geleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına inanılır.

Kahve falında bozuk telefon görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında bozuk parayı birine vermek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış bozuk para görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında altın ve bozuk para görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir