AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun çalınmasını görmek

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, iç açıcı sözlere, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında telefonun çalınmasını gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Kahve falında bozuk telefonun çalıştığını görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonunun çalındığını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına delalettir.

Kahve falında telefonu çalınmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon çalınması görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu çalınmak daha çok çalışılacağına, yeni yerler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon çalındığını görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu çalındığını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir