AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış bozuk para görmek

Kahve falında kırılmış bozuk para görmek

Kahve falında kırılmış bozuk para görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, işlerinin tutacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kısmetli bir işe atılmaya tabir olunur.

Kahve falında kırılmış bozuk para gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizin farkına varmalı veya doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kırılmış bozuk para görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk paranın kırıldığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk yumurta kırıldığını görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para çantası görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu bozuk para görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para kesesi görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında çuvalla bozuk para görmek belli bir kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir