AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, şansının artacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolun bozuk olduğunu gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Kahve falında bozuk yollar görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yolun bozuk olduğunu görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bozuk toprak yol görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk yol görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolu bozuk görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk lamba görmek maddi konuda zayıflayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para yemek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir