AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk şemsiye görmek

Kahve falında bozuk şemsiye görmek

Kahve falında bozuk şemsiye görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bozuk şemsiye gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Kahve falında bozuk şemsiye görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, para ve makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk şemsiye görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde şemsiye görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında pembe şemsiye görmek büyük bir başarının elde edileceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük şemsiye görmek başarının adım adım yaklaşacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi şemsiye görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir