AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi şemsiye görmek

Kahve falında kahverengi şemsiye görmek

Kahve falında kahverengi şemsiye görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerdeki karın artacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi şemsiye gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Kahve falında kahverengi şemsiye görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek yaşamına bakacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiyeyi başkasına vermek sorunların tek kalemde silineceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye satmak kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşama dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük şemsiye görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine şemsiye almak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir