AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde şemsiye görmek

Kahve falında elinde şemsiye görmek

Kahve falında elinde şemsiye görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında elinde şemsiye gördüyseniz:

  • Bazı kişilere planlarınızı veya yapmak istediklerinizi anlatmanız zor olabilir.

Kahve falında birinin elinde şemsiye görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde şemsiye görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe şemsiye görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Kahve falında şemsiye satın almak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına alamet eder.

Kahve falında mor şemsiye görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük şemsiye görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rengarenk şemsiye görmek hakkını yedirtmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye açmak ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir