AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir sürece girileceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye ve yağmur gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Kahve falında yağmurda şemsiye görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek yakın zaman içinde kazancının artacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir