AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumbarada para görmek

Kahve falında kumbarada para görmek

Kahve falında kumbarada para görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kumbarada para gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında para dolu kumbara görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalettir.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak şansının açık olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumbaraya para atmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kumbarada para görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir