AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumbaraya para atmak

Kahve falında kumbaraya para atmak

Kahve falında kumbaraya para atmak güzel huylarının değişeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumbaraya para atmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında kumbaraya para atmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında para dolu kumbara görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumbarada para görmek işe zorla gidip geleceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir