AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak bunu da herkese ilan edeceğine, hastalığının düzeleceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, başarılarını ispat edeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak eline yeni fırsatların geçeceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek bir yere taşınmaya, eşler arasında bir soğukluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Kahve falında kumbaraya para atmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kumbarada para görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, güzel günlerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para dolu kumbara görmek bir sınavdan geçileceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir