AnaSayfa / Genel / Kahve falında para dolu kumbara görmek

Kahve falında para dolu kumbara görmek

Kahve falında para dolu kumbara görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kısmetinin açık olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında para dolu kumbara gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında para dolu kumbara görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işaret eder.

Kahve falında dolu kumbara görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumbaraya para atmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumbarada para görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak mutluluğunun büyüyeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir