AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumbarada kağıt para görmek

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumbarada kağıt para gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kumbarada kağıt para görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına alamet eder.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak öz güveninin yerine geleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Kahve falında kumbarada para görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk paraları kumbaraya atmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para dolu kumbara görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumbaraya para atmak riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir