AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının para saydığını görmek

Kahve falında başkasının para saydığını görmek

Kahve falında başkasının para saydığını görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının para saydığını gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında altın para saymak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir para saydığını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında bozuk para saymak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında para bulmak ve saymak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Kahve falında deste deste para saymak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında bozuk demir para saymak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında metal para saymak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında altın ve para saymak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir