AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk demir para saymak

Kahve falında bozuk demir para saymak

Kahve falında bozuk demir para saymak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk demir para saymak gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında bozuk demir para saymak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında demir para saydığını görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para saymak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında demir bozuk para görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk demir para görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir