AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para saymak

Kahve falında bozuk para saymak

Kahve falında bozuk para saymak mali gücünü yitireceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para saymak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında bozuk demir para saymak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para saymak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bozuk para saydığını görmek emrinde insan çalıştıracağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir para saydığını görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında demir para bulmak ve saymak güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında para bulmak ve saymak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında demetle para saymak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sağlığına kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir