AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdana kağıt para koymak

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında kağıt para cüzdana koymak hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdana kağıt para koymak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parayı cüzdana koymak ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanına para koymak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cüzdana para koymak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanına para koyduğunu görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında cebine kağıt para koymak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir