AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına bozuk para vermek

Kahve falında başkasına bozuk para vermek

Kahve falında başkasına bozuk para vermek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına bozuk para vermek gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında topraktan bozuk para topladığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para almak vermek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yüküne ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bozuk para toplamak iyi kısmetleri olacağına, işsizin iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk bozuk para görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına işaret eder.

Kahve falında çok bozuk para görmek ileride çok zengin biri olacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir