AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para bulmak

Kahve falında bozuk para bulmak

Kahve falında bozuk para bulmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, borçlarının kapanacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, her istediğini alabileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Kahve falında toprak içinde bozuk para bulmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk paralar bulmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yoldan bozuk para bulmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalettir.

Kahve falında yolda bozuk para bulmak çok daha iyi günler göreceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında denizde bozuk para bulmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında denizden bozuk para bulmak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işarettir.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para bulmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir