AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli lambalar görmek

Kahve falında renkli lambalar görmek

Kahve falında renkli lambalar görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, günaha gireceğine, rahat bir hayata adım atacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli lambalar gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında renkli lambalar görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yatırımlarının kar getireceğine yorulur.

Kahve falında lamba yaktığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ışık lamba görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında lamba söndürmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük lamba görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak lamba görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir