AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk kol saat görmek

Kahve falında bozuk kol saat görmek

Kahve falında bozuk kol saat görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ününün çoğalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk kol saat gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde, oldukça ilginç değişimler meydana gelebilir.

Kahve falında bozuk kol saati görmek bahtın açılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk kol saat görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında bozuk saat görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk saat bulmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü kol saati görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında eski kol saati görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir