Kahve falında eski kol saati görmek

Kahve falında eski kol saati görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ailesini utandırmayacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski kol saati gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Kahve falında eski kol saati görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına inanılır.

Kahve falında kol saati takmak kötü kişilerden uzak durulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin kolunda saat görmek anne duasının açılacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saat bulmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, elinin sıkışacağına işarettir.

Kahve falında siyah kol saati almak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye etmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında çok kol saati görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir