AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk saat görmek

Kahve falında bozuk saat görmek

Kahve falında bozuk saat görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, parasının ve malının çoğalacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk saat gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bozuk saat görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kazancının bol olacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk kol saati görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sevinç ve sürura rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk saat bulmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk kol saat görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine bozuk para verdiğini görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında morali bozuk olmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında başkasına bozuk para vermek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında yoldan bozuk para bulmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir