AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kol saati görmek

Kahve falında bir sürü kol saati görmek

Kahve falında bir sürü kol saati görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü kol saati gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü saat görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü duvar saati görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında altın kol saati görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol saati hediye etmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati satın almak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol saatini unutmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir