AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk et atmak

Kahve falında bozuk et atmak

Kahve falında bozuk et atmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk et atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında bozuk et atmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumbaraya bozuk para atmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere bozuk para atmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denize bozuk para atmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk paraları atmak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birine bozuk para atmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bozuk para atmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir