AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörü bozuk görmek

Kahve falında asansörü bozuk görmek

Kahve falında asansörü bozuk görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörü bozuk gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında bozuk asansöre binmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında asansörü bozuk görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk asansör görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında asansörden korkmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre kalmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eski asansöre binmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörde inip çıkmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir