AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör binmek

Kahve falında asansör binmek

Kahve falında asansör binmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kendisini korumaya alacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör binmek gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında hastane asansörüne binmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede asansöre binmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında çok hızlı asansöre binmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında bozuk asansöre binmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir