AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük asansöre binmek

Kahve falında büyük asansöre binmek

Kahve falında büyük asansöre binmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, ön plana çıkacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük asansöre binmek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında büyük asansöre binmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında karanlık asansöre binmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli asansöre binmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluk bulacağına delalettir.

Kahve falında asansör binmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle asansöre binmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede asansöre binmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bundan hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında bozuk asansöre binmek büyük zorluklar yaşayacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir