AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk asansör görmek

Kahve falında bozuk asansör görmek

Kahve falında bozuk asansör görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, de zenginliğe kavuşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk asansör gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında asansörü bozuk görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk asansör görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk asansöre binmek Tövbe Edeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında asansörden hızla inmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Kahve falında asansörden inememek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör çağırmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir