AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında asansörle yükseğe çıkmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işarettir.

Kahve falında asansörle çok yükseklere çıkmak çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hayırlı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalettir.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir