AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binip aşağı inmek

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, eve kapanacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip inmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işarettir.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek çok sağlıklı olunacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansör aşağı inmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Kahve falında asansörden aşağı inmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında asansörle aşağı inmek sevgi göreceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında asansöre binip uçmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir