AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör çağırmak

Kahve falında asansör çağırmak

Kahve falında asansör çağırmak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, verimliliğinin de artacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında asansör çağırmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Kahve falında asansör çağırmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kendini çağırdığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eve misafir çağırmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve polis çağırmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında birini başka isimle çağırmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Kahve falında askere çağırmak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin çağırdığını görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir