AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden hızla inmek

Kahve falında asansörden hızla inmek

Kahve falında asansörden hızla inmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörden hızla inmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında asansörden hızla inmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, güvenini sarsacağına işarettir.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Kahve falında hızla merdiven inmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden hızla inmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızla merdivenden inmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir