AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin küçüldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek dertlerin başlayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında insanların küçüldüğünü görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin küçüldüğünü görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine yorulur.

Kahve falında yaşının küçüldüğünü görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ticaretin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin küçüldüğünü görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir