AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin küçüldüğünü görmek

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında evin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin küçüldüğünü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında büyüyüp küçülmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memelerin küçüldüğünü görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yeni bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşça küçülmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında küçüldüğünü görmek çocuk sahibi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir