AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun uzamasını görmek

Kahve falında boyun uzamasını görmek

Kahve falında boyun uzamasını görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyun uzamasını gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında boyunun uzamasını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek yürek yakan biri haline geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun uzaması görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerinin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyun uzaması görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında boyun uzamasını görmek onları rahat ettireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek ele geçen kazancın artacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu uzamış görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına yorulur.

Kahve falında tırnak uzaması görmek terslik yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir