AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yüzünün güleceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında boyun uzun olduğunu görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boyunu uzun görmek kimseye borçlanmayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, dileklerin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında uzun boyun görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kötülüklerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzun olduğunu görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir