AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kırmak

Kahve falında boyun kırmak

Kahve falında boyun kırmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, kazançlı işlere gireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun kırmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Kahve falında boyun kırmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyun ısırmak mal ve varlık sahibi olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunu ölçtürmek tamamlanmadan kalacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu uzun görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyunda morarma görmek gelirinin sürekli olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir